Seventeen - Clear Skin Spot Control Compact Powder

/
0 Comments
Follow my blog with Bloglovin




Ρουμπινάκια μου γεια σας!!!

Είμαι και πάλι εδώ για να σας παρουσιάσουμε ένα πολλά υποσχόμενο προϊόν από την νέα σειρά της Seventeen για λιπαρά-ακνεϊκά δέρματα.

Πρόκειται για μία ρυθμιστική πούδρα για πολύ λιπαρά με τάση ακμής δέρματα.

Σύμφωνα με το προϊόν: Προσφέρει τέλεια κάλυψη με φυσικό ματ αποτέλεσμα χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Παράλληλα συντελεί στην απομάκρυνση των ερεθισμών της ακμής και απαλλάσσει από τα ενοχλητικά σπυράκια.Περιέχει έλαιο τεϊόδενδρου, συστατικό γνωστό για την αντιβακτηριδιακή του δράση, σαλικυλικό οξύ που καταπραΰνει τα σπυράκια και το ειδικό συστατικό Matipure για αποτελεσματική απορρόφηση της λιπαρότητας.
Έχει δείκτη SPF 20 για αντηλιακή προστασία.
Είναι Parabens & Οil Free.

 Clear Skin Spot Control Compact Powder

Με μια πρώτη εφαρμογή που έκανα στο πρόσωπο μου χωρίς την χρήση κάποιας βάσης δεν έχει την τέλεια κάλυψη στις ατέλειες του προσώπου. Σίγουρα με τη χρήση κάποιου καλυπτικού προϊόντος της ίδια σειράς θα λειτουργεί καλύτερα. 

Είναι πολύ καλή κίνηση της εταιρίας να δημιουργήσει αυτή τη σειρά και με έχει ενθουσιάσει αρκετά γιατί είμαστε πολλές εμείς που έχουμε τις ατέλειες μας!!

Η τιμή της είναι στα 12 ευρώ  και μπορείτε να την προμηθευτείτε απ όλα τα καταστήματα καλλυντικών που φιλοξενούν την εταιρία.

 Clear Skin Spot Control Compact Powder

Στα Comment θέλω να μου γράψετε τις εντυπώσεις σας γι αυτή την σειρά και αν την έχετε δοκιμάσει!! 


Μη ξεχάσετε να με βρείτε σε όλα τα Social Media που υπάρχουν στην καρτέλα Contact!

Μέχρι το επόμενο Post να περνάτε καλά!!



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".