September beautytestbox - Fruits & Fleurs

/
0 Comments





Ρουμπινάκια μου γεια σας!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το post καθώς σήμερα θα ανοίξουμε το πρώτο μας συνδρομητικό κουτάκι!!




    Tο Beautytestbox είναι ένα e-shop το οποίο έχει συγκεντρώσει όλα τα αγαπημένα μας ελληνικά και ξένα brands, και μας τα παρέχει σε πολύ καλές τιμές και προσφορές. Το Beautytestbox όμως είναι και πολύ γνωστό για τα υπέροχα συνδρομητικά κουτάκια του, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε απλά και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο  οι αισθητικοί του Beautytestbox, να βρουν το δικό σας προφίλ ομορφιάς και να επιλέξουν τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.



Τα κουτάκια αυτά είναι πάρα πολύ οικονομικά. Τα προϊόντα που περιέχουν συνολικά κοστίζουν πολύ περισσότερο από την τιμή που αγοράζετε το κουτάκι σας,

Το κουτάκι του Σεπτεμβρίου περιελάμβανε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος από την εταιρία Fruits & Fleurs. Τα προϊόντα της Fruits & Fleurs είναι ελληνικά, βιολογικά, χωρίς Parabens, Mineral Oil, Propylene Glycol, Ethanolamines & Colorants.



Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω το υπέροχο άρωμα που σκορπίστηκε στο δωμάτιό μου όταν άνοιξα το κουτί!

Για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία πάμε να ξεκινήσουμε!!



Fruits & Fleurs olive Phytoactive Aqua Care Face Cream 50ml 27.28€

Aqua Care Face Cream
  Κρέμα ημέρας βαθιάς ενυδάτωσης που ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί την υγρασία της.Οι ενυδατικές, θρεπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ομαλοποιούν την εμφάνιση της επιδερμίδας αυξάνοντας την ελαστικότητα της και αφήνοντας την λαμπερή, λεία και σφριγηλή.

Fruits & Fleurs olive Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser 170ml 14.57€

 Creamy Gel Antiseptic Face Cleanser

Ήπιο καθαριστικό gel προσώπου με αντισηπτικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, αφαιρεί το μακιγιάζ, τους καθημερινούς ρύπους χωρίς να ερεθίζει ενώ παράλληλα ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους.


Fruits & Fleurs olive Body Milk Mountain Herbs 200ml 16.12€

Body Milk Mountain Herbs 
Γαλάκτωμα σώματος με τσάι του βουνού και πράσινο τσάι που δρουν κατά των ελευθέρων ριζών.Ο συνδυασμός της αλόης, του βουτύρου καριτέ και του βιολογικού λαδιού ελιάς ενυδατώνει σε βάθος, τρέφει την επιδερμίδα, ενισχύει την ελαστικότητα της και την αφήνει απαλή χωρίς ανεπιθύμητη λιπαρότητα.

Fruits & Fleurs olive Hand & Nail Cream Gel 75ml 8.87€

Hand & Nail Cream Gel
Ενυδατική κρέμα χεριών ε μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται αμέσως.Η πλούσια σύνθεση της ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να φράζει τους πόρους ενώ αποτρέπει την απώλεια της φυσικής υγρασίας εμποδίζοντας την φωτογήρανση. Απαλύνει από μικρά σημάδια, κοψίματα & πληγές. Επαναφέρει τα ξηρά χέρια στην αρχική τους κατάσταση & ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.


Fruits & Fleurs «olive» - Lip Balm 25spf 4.71€

  Lip Balm 
  Επουλωτικό και ενυδατικό lip balm με αντηλιακό δείκτη 25spf. Ιδανικό για σκασμένα χείλια. Προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών και από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Mε έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες προστασίας, 25spf , που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ όπως επίσης και για την παραλία.Λόγω της ματ όψης του μπορεί να φορεθεί κάτω από το κραγιόν ή το lip gloss.

Αυτά ήταν τα υπέροχα προϊόντα που είχε μέσα το κουτάκι.

Μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς το κουτάκι σας πατώντας Εδώ

 καθώς και να επισκεφτείτε το e-shop πατώντας Εδώ


Θέλω να μου γράψετε στα comments αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα και για αν θα θέλατε αναλυτικό review για κάποιο προϊόν.








Μη ξεχάσετε να με βρείτε σε όλα τα Social Media που υπάρχουν στην καρτέλα Contact!


Μέχρι το επόμενο Post να περνάτε καλά!!




You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".