Αγορές - Jumbo / BeautyBox / Dust & Cream

/
0 Comments


Follow my blog with Bloglovin

Καλησπέρα Ρουμπινάκια μου!! Ελπίζω να είστε καλά!

Τώρα που δρόσισε κάπως ο καιρός είπα να
πάω μια βόλτα στα μαγαζιά. Επισκέφτηκα τα καταστήματα Jumbo και ανακάλυψα το Beauty Box, ένα κατάστημα που πέτυχα εντελώς τυχαία στη βόλτα μου στο Μοναστηράκι. 

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και να δούμε τι αγόρασα! 



Πετσέτα Παραλίας – Χαμάμ

Μόλις την είδα τρελάθηκα! Είναι πετσέτα-παρεό παραλίας από αυτές που στρώνεις στην ξαπλώστρα σου. Είναι πολύ μαλακή και πολύ σικάτη.Μπορείτε να τη βρείτε σε 3 διαφορετικά χρώματα.
Έχει διαστάσεις 90x160 , η τιμή της είναι στα  4,99€
(δεν την φωτογράφησα γιατί είναι για πλύσιμο χιχι) 


Body Spa-Τζελ Απολέπισης




Το επόμενο προϊόν που βρήκα στο Jumbo είναι ένα απαλό αποκλειστικό τζελ για το ντους. Έχει εκχυλίσματα Aloe Vera και μικρούς κόκκους για την απολέπιση.
Το εφάρμοσα σήμερα κιόλας πριν το ξύρισμα και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Το μόνο αρνητικό ήταν το άρωμα του που δεν μου άρεσε καθόλου.
Έρχεται στα 300ml και η τιμή του είναι περίπου 2-3

Farmasi - Cherry Peel Off Mask






Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα που αγόρασα από το Beauty Box. Είναι μια μάσκα πίλινγκ με άρωμα κεράσι. υπόσχεται ότι καθαρίζει βαθιά τους πόρους και αποτρέπει να δημιουργηθούν σπυράκια. Θα το δοκιμάσω καθώς δεν γνωρίζω την εταιρία και θα κάνω ξεχωριστό post γι αυτό το προϊόν.


Technic - Matte Eyeshadow Palette





Ακόμη πήρα την παλέτα  της technic με 6 χρώματα που προσωπικά χρησιμοποιώ καθημερινά είτε κάνω πρωινό είτε βραδινό μακιγιάζ.Η απόδοση τους είναι ικανοποιητική για την τιμή τους.
Η τιμή της είναι στα 3 ευρώ.

Και για να κλείσει ακόμη πιο ωραία αυτό το post  θα σας δείξω και 2 προϊόντα για τα χείλη που αγόρασα από τα καταστήματα Dust & Cream και έχω ενθουσιαστεί. 



Το ένα προϊόν είναι από την εταιρία Miyo το  Big Bang Gloss στην απόχρωση 10. Έχει τρομερή απόδοση ενθουσιάστηκα από τη στιγμή που το δοκίμασα στο χέρι μου. Είναι ένα καφέ χρώμα με gloss υφή που δεν κολλάει τόσο όσο ένα κλασσικό gloss. Η τιμή του είναι στα 4,50 ευρώ



Τέλος συνδύασα το lip gloss με ένα μολυβάκι της Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση  015 plum. Η τιμή του είναι 1,99 ευρώ

Αυταααα!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα ή θα θέλατε να δοκιμάσετε? Περιμένω τα σχόλια σας!
Μέχρι το επόμενο post να είστε όλοι καλά!


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".