Wash & Go – Νέα Προϊόντα & Διαγωνισμός My Life My Shampoo

/
0 Comments

Το ήδη ανανεωμένο Wash & Go σας παρουσιάζει νέα πρωτοποριακά προϊόντα για την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών σας!

Λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας των γυναικών στη σημερινή εποχή τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας για όλες τις γυναίκες που αναζητούν τα κατάλληλα προϊόντα για υγιή και περιποιημένα μαλλιά όλες τις ώρες της ημέρας.


To Wash & Go παρουσιάζει μία νέα ολοκληρωμένη σειρά με τα πολύτιμα έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας. Η νέα ενισχυμένη σειρά προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσιτά και εύχρηστα προϊόντα που σκοπό έχουν να ανανεώσουν τα μαλλιά και να τα προστατεύσουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά.

Συγχρόνως το Wash & Go προσθέτει στην γκάμα του προϊόντα για ακόμα πιο εντατική περιποίηση των μαλλιών σε νέες κατηγορίες με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής γυναίκας. Οι νέες μάσκες Wash & Go καθώς και το ελιξίριο μαλλιών που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελληνική αγορά, περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση.

Νέα σειρά με έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας

Εμπνευσμένη από τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ελαίων που περιέχει, Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας, η νέα σειρά Wash & Go 5 δράσεων μετατρέπει όλους τους τύπους μαλλιών σε εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα.

Σαμπουάν (400ml και 700ml)


Σαμπουάν 700ml: 5,03€
      Σαμπουάν 400ml: 4,02€

Το σαμπουάν της σειράς καθαρίζει τα μαλλιά απαλά ενώ συγχρόνως τα περιβάλλει με το μοναδικό του άρωμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANΤ BEAUTY 5 και το αντίστοιχο ελιξίριο INSTANT BEAUTY 5 τα μαλλιά αποκτούν και πάλι το φυσικό τους όγκο και λάμψη.


Νέα μάσκα μαλλιών INSTANT BEAUTY 5 



Η νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANT BEAUTY 5 περιποιείται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση: 
1) χαρίζει λάμψη στη στιγμή
 2) αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια
 3) προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή φθορά
4) ενισχύει το φυσικό όγκο,
5) αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και με ζωντάνια.

Νέο ελιξίριο μαλλιών INSTANT BEAUTY 5

Ελιξίριο μαλλιών 100ml: 5,91€
Το νέο ελιξίριο ομορφιάς πολλαπλών δράσεων INSTANT BEAUTY 5 με μίγμα ελαίων Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας που περιέχει, διασφαλίζει πλήρως ανανεωμένα, γεμάτα όγκο μαλλιά που λάμπουν από υγεία. Το νέο ελιξίριο μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί 
1) πριν το λούσιμο, ως μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς και θρέψης
2) μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για εκπληκτική απαλότητα
 3) σε στεγνά μαλλιά, για τέλειο φινίρισμα.

Μάσκες Wash & Go:

Οι νέες μάσκες Wash & Go βασισμένες σε μία άκρως αποτελεσματική φόρμουλα περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα προσφέροντάς τους μοναδική αίσθηση ομορφιάς και προστασίας.


 Νέα μάσκα μαλλιών SHINE 5 

Μάσκα 300ml: 4,95€

Η νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go SHINE 5 εμπλουτισμένη με  Εκχύλισμα Ροδιού & Luminescine® είναι ιδανική για βαμμένα μαλλιά. Το εκχύλισμα Ροδιού, γνωστό για τις προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του, και το Luminescine®, το οποίο ενισχύει άμεσα τη στιλπνότητα των μαλλιών, εγγυώνται λάμψη στη στιγμή, ενίσχυση του χρώματος, θρέψη σε βάθος, αποκατάσταση της τρίχας, απαλά και μεταξένια μαλλιά.


Νέα μάσκα μαλλιών REPAIR 5 

Μάσκα 300ml: 4,95€
Η νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go REPAIR 5 περιποιείται τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ προσφέρει ενδυνάμωση, αναζωογόνηση και μεταξένια απαλότητα. Δρα σε 5 επίπεδα προσφέροντας αποκατάσταση της δομής της τρίχας, φυσικό όγκο,  λάμψη, απαλά, στιλπνά και μεταξένια μαλλιά.

 Η αποκλειστική σύνθεση της μάσκας μαλλιών Wash & Go REPAIR 5 είναι εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ (Shea Butter), γνωστό για τις θρεπτικές και ενδυναμωτικές ιδιότητές του, καθώς και με Φυτική Κερατίνη, που θρέφει το στέλεχος της τρίχας προστατεύοντάς την από την καθημερινή φθορά.

Wash & Go – My Life My Shampoo #mylifemyshampoo
Με αφορμή των εορτασμό της ανανέωσης του Wash & Go, πρόσφατα εγκαινιάστηκε η νέα καμπάνια ‘’My Life My Shampoo’’ . Η ενέργεια επικεντρώνεται στις καθημερινές στιγμές που μοιραζόμαστε είτε με αγαπημένα μας πρόσωπα είτε με τον εαυτό μας.
Το κύριο προσωπο της ενέργειας, η Demy, αλλά και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο καθένας με τη μοναδική του προσωπικότητα, θα μας επιτρέψουν να ρίξουμε μια ματιά στις ζωές τους και τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες. Θα μοιραστούν μαζί μας προσωπικές τους στιγμές προσκαλώντας όλους σας να κάνετε το ίδιο συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς!
Πώς; Ο τρόπος είναι απλός!

Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες είτε στην ιστοσελίδα www.mylifemyshampoo.gr είτε στο λογαριασμό σας στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo, #washandgogreece βάσει έξι μοναδικών θεματικών με τις οποίες ταυτιζόμαστε όλοι: Morning Rituals, Keeping Fit, Moments with Friends, Work Moments, Family Time, Relax. Η κάθε θεματική ενότητα αποτελεί και έναν ξεχωριστό διαγωνισμό με δώρα έκπληξη.
Μέσα από την ενέργεια, το Wash & Go στηρίζει τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Ελαία», στην Παιανία. Τη διαχείριση της πρόσφατα ανακαινισμένης δομής έχουν αναλάβει οι Γιατροί του Κόσμου και εκεί παρέχεται η δυνατότητα να φιλοξενηθούν 100 παιδιά. Χάρη στην καμπάνια του Wash&Go, θα καλυφθεί μέρος των λειτουργικών εξόδων του ξενώνα και έτσι τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν καθημερινές ευτυχισμένες στιγμές. Πού θα βρείτε το Wash & Go Τα προϊόντα Wash & Go μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε όλα τα καταστήματα λιανικής καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών.
Ακολουθήστε το Wash & Go στο Instagram στο Facebook #mylifemyshampoo #washandgogreece



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".