3INA - THE BESTSELLERS

/
0 Comments

τα πιο πολυαγαπημένα προϊόντα της 3ΙΝΑ!

    Η 3INA προσγειώθηκε στη σκηνή της ομορφιάς λίγο περισσότερο από 1 χρόνο πριν, με στόχο να ταρακουνήσει τη λογική του “one size fits all” στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η αφοσίωσή της στις μοντέρνες τάσεις, τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την ειλικρινή έκφραση ενσαρκώνονται στη νέα συλλογή “THE BESTSELLERS” – μια σειρά από #votedbyyou προϊόντα ως τα πιο αυθεντικά, μοναδικά και με ακαταμάχητη διάρκεια!
Με ανθεκτικές συνθέσεις μεγάλης διάρκειας και λειτουργικό design για εύκολη εφαρμογή, αυτά τα must προϊόντα της 3INA είναι τα εργαλεία σου για την ατομική έκφραση, την πολύχρωμη αυτοπεποίθηση και την ελευθερία του πειραματισμού!


The Cream Eyeshadow 312
Ένα από τα προϊόντα που επελέγησαν στα Sunday Times Style Beauty Awards 2017, το Cream Eyeshadow 312 ήταν από νωρίς ένα από τα αγαπημένα των beauty addicts. Ένα περλέ dusky pink που μπορεί να φορεθεί στα βλέφαρα για ένα magnetic, αδιάβροχο χρώμα ή φορεμένο στα ζυγωματικά ως highlighter για ένα έξυπνο beauty-hack! 




The Highlighter 201
Sold-out για μήνες, το Highlighter 201 προσφέρει ακαταμάχητη λάμψη, δημιουργώντας ένα λαμπερό πέπλο ακτινοβολίας πάνω στην επιδερμίδα.


The Blush 103


The Longwear Lipstick 500

H 3INA έχει πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή 600 προϊόντων, αλλά το Longwear Lipstick αποτελεί ένα hero product από το ξεκίνημα του.





The Eyebrow Pencil 





The Lip Primer


Είτε το στυλ σου είναι διακριτικό, πολύχρωμο, μινιμαλιστικό, εκφραστικό ή με διάθεση για πειραματισμούς, η collection “THE BESTSELLERS” περιέχει τα πάντα τόσο για ένα basic καθημερινό μακιγιάζ, όσο και για statement looks με μεγάλη διάρκεια και χωρίς περιορισμούς!


Την collection “THE BESTSELLERS” μπορείτε να τη βρείτε αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα 3ΙΝΑ.






You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".