Beauty Mail - Youth Lab

/
0 Comments

Ρουμπινάκια μου γεια σας!!

Χτύπησε το κουδούνι σήμερα και ήρθε ο ταχυδρόμος μου έφερε κάτι υπέροχα πραγματάκια από την Youth Lab!

Η Youth Lab είναι μια ελληνική εταιρία με  ελληνικά δερμοκαλλυντικά η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής.

Συνεργάζεται με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδο και έχει μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος.

Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και περιλαμβάνουν συνθέσεις καθαρισμού και ενυδάτωσης, αντιρυτιδικές προτάσεις προσώπου, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος και αντιηλιακά.

Skin Refreshing Kit

Skin Refreshing Kit

Ένα σετ που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για αυτή την εποχή που θέλουμε πιο ανάλαφρες και λεπτόρρευστες συνθέσεις! Περιέχει την ενυδατική κρέμα πρόληψης Oxygen Moisture Cream που παρέχει αντιοξειδωτική δράση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση και δώρο το μη ερεθιστικό νερό καθαρισμού Fresh Cleansing Water για πρόσωπο και μάτια με καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Ιδανικό σετ δώρου για εσάς ή αγαπημένα σας πρόσωπα, στην τιμή του ενός προϊόντος!

Oxygen Moisture Cream

Oxygen Moisture Cream

24ωρη ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτική δράση, για το κανονικό δέρμα

Η Oxygen Moisture Cream Normal Skin είναι μία ενυδατική σύνθεση που απορροφάται άμεσα, παρέχοντας μακράς διάρκειας ενυδάτωση ακόμη και για 24 ώρες! Με βιταμίνη Β5 που οξυγονώνει και αναζωογονεί το δέρμα και με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε που αποκαθιστά τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Μη λιπαρή, δίχως να «βαραίνει» την επιδερμίδα, κατάλληλη για το κανονικό δέρμα. 

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, μη φαγεσωρογόνα, χωρίς parabens και γλουτένη.

Fresh Cleansing Water

Fresh Cleansing Water

Ήπιο διάλυμα καθαρισμού προσώπου και ματιών, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

To Fresh Cleansing Water_ All Skin Types είναι ένα μη ερεθιστικό διάλυμα καθαρισμού προσώπου και ματιών, που απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, λιπαρότητα ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ, χωρίς να διαταράσσει το υδρο-λιπιδικό φιλμ ή να αφυδατώνει ενώ ταυτόχρονα αφήνει λαμπερό και λείο το δέρμα! Είναι πλούσιο σε φυτικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν περιέχει parabens, sulfate, γλουτένη, άρωμα, οινόπνευμα ή χρωστικές ουσίες. 
Ενδείκνυται για χρήση από άτομα με ευαισθησία στην περιοχή των ματιών ή από χρήστες φακών επαφής, καθώς έχει pH 7 (pH δακρύων: 7.2).

CC Complete Cream for Eyes

CC Complete Cream for Eyes 

* Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε δείγμα 21 γυναικών. 7 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν είχαν 52% μείωση στους μαύρους κύκλους σε 60 ημέρες!

Κρέμα ολικής ανανέωσης με χρώμα για τα μάτια, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Η CC Complete Cream for Eyes είναι μία κρέμα ματιών με χρώμα, σύγχρονης τεχνολογίας, που με μία κίνηση χαρίζει νεανική και υγιή όψη! Εξασφαλίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας το «πόδι της χήνας». Προσφέρει ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη και φωτεινό βλέμμα ενώ σβήνει τα σημάδια της κούρασης!

Κατάλληλη και για άντρες με πρόβλημα μαύρων κύκλων, καθώς τους μειώνει και τους καλύπτει, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Tip: Χρησιμοποιήστε την CC Complete Cream for Εyes σε συνδυασμό με / ή αντί του concealer.
!
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτά τα προϊόντα
 και τις ιδιότητες τους. Θα τα δοκιμάσω όλα και θα επιστρέψω σύντομα με τις εντυπώσεις μου!

 Μπορείτε να βρείτε τη Youth Lab στα :


Μέχρι το επόμενο post να είστε όλοι καλά!!


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".