Le Soin Aura Mirabilis - Roger&Gallet

/
0 Comments




H νέα φυτική φροντίδα προσώπου από τη Roger&Gallet εμπλουτίζεται με μοναδικές υφές για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας! 

Εδώ και αιώνες, οι παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς με αγνά υλικά από τη φύση, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τελετουργικού ομορφιάς μιας γυναίκας. Η Roger&Gallet με άξονα την τελειότητα, τις φίνες υφές, τα μοναδικά αρώματα και τα φυσικά συστατικά αποκάλυψε τη σειρά Aura Mirabilis -την 1η φυτική φροντίδα προσώπου με 18 αιθέρια έλαια από φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά- για να χαρίσει μοναδικά οφέλη στη γυναικεία επιδερμίδα!  


Η φυτική φροντίδα προσώπου Aura Mirabilis εμπλουτίζεται με δύο νέα μοναδικά προϊόντα αντιγήρανσης, τα οποία υπόσχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας και να χαρίσουν ένα υπέροχα αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα. 

AURA MIRABILIS FLUID
ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ



Η Aura Mirabilis fluid έχει λεπτόρρευστη υφή και είναι εμπλουτισμένη με ρόδο Δαμασκού και 18 αιθέρια έλαια από φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά, αποτελεί ένα μοναδικό μυστικό ομορφιάς για απαλό και φωτεινό δέρμα και λαμπερή όψη. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεσή της, η λεπτόρρευστη υφή δίνει νέα διάσταση στη φροντίδα προσώπου.




Χάρη στα αναπλαστικά και καταπραϋντικά συστατικά της, η νέα κρέμα προσώπου - fluid είναι ιδανική για τη λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς την εξυγιαίνει και την ενυδατώνει σε βάθος, εξισορροπώντας το PH της, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Ταυτόχρονα, χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές & αντιγηραντικές της ιδιότητες, επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα, χαρίζει μοναδική λάμψη και υγιή όψη, ενώ η λεπτόρρευστη υφή της προσφέρει δροσιά και αίσθημα μεταξένιας απαλότητας.
                               (Π. Λιανική Τιμή: 29€)

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκε σε 40 γυναίκες:

To 90% αισθάνθηκε την επιδερμίδα τους πιο αναζωογονημένη 
Το 86% ανέφερε ότι η επιδερμίδα τους έγινε πιο ομαλή
Το 76% αισθάνθηκε την επιδερμίδα τους πιο ομοιόμορφη
Το 80% τόνισε ότι η επιδερμίδα τους έγινε πιο φωτεινή

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ BALM
ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ



Για τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας, η Roger&Gallet εμπλουτίζει τη σειρά Aura Mirabilis με την Aura Mirabilis balm, που επανερμηνεύει την αρχαία σύνθεση της Κηραλοιφής. Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η πλούσια αυτή κρέμα προσώπου αποκαλύπτει το μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας και ενυδατώνει εντατικά χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα.

Στη σύνθεσή της κυριαρχεί απόσταγμα από παιώνια, αλλά και ο φυτική κηραλοιφή από Jojoba, μια μαλακτική, ιδιαίτερα θρεπτική φροντίδα που καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, προστατεύοντας τον επιδερμιδικό φραγμό. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή της ενισχύεται από έλαιο καρύδας για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και ενίσχυση της σφριγηλότητας, έλαιο από μάνγκο που ενυδατώνει και καταπραΰνει αλλά και έλαιο από αβοκάντο που δρα ενάντια στη ξηρότητα της επιδερμίδας.

               (Π. Λιανική Τιμή: 36€)


Με εξαιρετικά πλούσια και ταυτόχρονα δροσερή υφή, η νέα κρέμα προσώπου balm αναζωογονεί και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ χαρίζει μοναδική λάμψη!
Όλα τα προϊόντα της Roger&Gallet μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

RogerGallet Facebook

Roger&Gallet Webisite - E-shop

Βρείτε εδώ το κοντινό σας Roger&Gallet φαρμακείο: www.roger-gallet.gr





You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".