Νέο κατάστημα 3ΙΝΑ στο Χαλάνδρι!

/
0 Comments

NEW STORE ON THE BLOCK!


Λίγες μέρες αφότου η 3INA γιόρτασε τον 1ο επιτυχημένο χρόνο της στην Ελλάδα, εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι, φέρνοντας το τολμηρό και εκφραστικό μακιγιάζ πιο κοντά, σε ακόμη περισσότερες γυναίκες! Το brand ομορφιάς που δε σταματά να εντυπωσιάζει με την αυθεντικότητα και την ποικιλία χρωμάτων του, υποδέχτηκε το κοινό του για άλλη μια φορά σε μια μέρα γεμάτη χρώμα και λάμψη, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των fashionistas!



Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 14 στο Χαλάνδρι, η 3ΙΝΑ άνοιξε τις πόρτες του τρίτου καταστήματός της στην Ελλάδα και ετοίμασε μια μοναδική ημέρα γεμάτη εκπλήξεις, μουσική και χορό! Έξω από το χώρο του νέου καταστήματος ένα dance crew γνωστής σχολής χορού ξεσήκωσε με τις χορευτικές του φιγούρες τον κόσμο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων beauty addicts που βρίσκονταν στην περιοχή!


Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στην είσοδο του καταστήματος ήταν τοποθετημένος ένας τροχός της τύχης γεμάτος δώρα για όλους όσους έμπαιναν στο κατάστημα! Από το opening δε θα μπορούσαν να λείπουν οι έμπειροι Make-Up Artists της 3ΙΝΑ, οι οποίοι μοιράστηκαν με τις καταναλώτριες όλα τα μυστικά του μακιγιάζ αλλά & της νέας μοναδικής UV Collection!


Η 3ΙΝΑ, με το νέο της κατάστημα στην ελληνική αγορά, αποδεικνύει τη συνεχώς ανοδική της πορεία, με στόχο να βρίσκεται κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερες fans της αληθινής, δημιουργικής και χωρίς προκαταλήψεις ομορφιάς!




#3INA #MINA #3INAATHENS



You may also like

Blogging tips
" ".