1 Year Celebration & UV Collection launch - 3ΙΝΑ

/
0 Comments


Η 3INA γιόρτασε τον 1 χρόνο παρουσίας της στην Ελλάδα και αποκάλυψε τη ΝΕΑ UV COLLECTION!

Ομορφιά πέρα από τα προφανή!

1 χρόνος 3ΙΝΑ, 1 χρόνος ελεύθερη έκφραση! Με αφορμή τον 1 χρόνο δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, η 3INA (προφέρεται «MINA»), το τολμηρό brand ομορφιάς, γιόρτασε την ελεύθερη έκφραση και αποκάλυψε τη νέα UV Collection, σε ένα μοναδικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε, χθες, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Block 146. Η βραδιά ήταν γεμάτη φλούο χρώματα, λάμψη και πολλές ευχές για ακόμη περισσότερες επιτυχίες πάντα με σύνθημα την αυθεντική και παράλληλα, τολμηρή ομορφιά!

H νέα UV Collection της 3ΙΝΑ εξερευνά τη δυαδικότητα της μέρας και της νύχτας, του φωτός και του σκοταδιού. Η νέα συλλογή διαθέτει μια σειρά προϊόντων που ακτινοβολούν στις ακτίνες UV, σε μια παλέτα που έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει απαλά το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν αυτό γεμίσει από μια φωσφορίζουσα, απόκοσμη λάμψη υπεριώδους ακτινοβολίας, το βράδυ!

Διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα 3INA, η νέα συλλογή καταφτάνει ακριβώς την περίοδο των φεστιβάλ και των συναυλιών και υπόσχεται μια δροσερή εναλλακτική λύση στην «πολυφορεμένη» Bohemian αισθητική. Όπως σε όλες τις συλλογές της 3ΙΝΑ, έτσι και η UV collection, προτάσσει τη δημιουργικότητα, την ελεύθερη έκφραση και μια ανοιχτόμυαλη και παιχνιδιάρικη στάση απέναντι στο μακιγιάζ.

Η lead make-up artist της καμπάνιας, Anne-Sophie Costa, λέει χαρακτηριστικά για τη συλλογή: «Καθοδηγήθηκα απολύτως από τα τολμηρά φωσφοριζέ χρώματα, παρά από οτιδήποτε άλλο συγκεκριμένο. Ήθελα να προσεγγίσω την καμπάνια UV με χαλαρό χέρι και να αποφύγω να κάνω οτιδήποτε υπερβολικά γραμμικό. Εμπνεύστηκα από τη διπλή λειτουργικότητα της συλλογής και από το πώς τα προϊόντα πραγματικά μπορούν να μας μεταφέρουν από τη μέρα στη νύχτα, με έναν τόσο απροσδόκητο τρόπο.»

Η συσκευασία, η οποία ακτινοβολεί κι αυτή κάτω από UV lights, αποτίνει φόρο τιμής στην αυθεντική acid house και τα rave flyers των 80s/90s, που επανέρχονται στην επιφάνεια μέσω γεωμετρικών σχημάτων και καθαρού neon χρώματος, που θυμίζει το ηδονιστικό attitude αυτής της εποχής. Η συλλογή συνοδεύεται από μια υπνωτική ταινία, σκηνοθετημένη από τον Λονδρέζο φωτογράφο Mehdi Lacoste και ηχογραφημένη με παλλόμενη electronica από τον Λονδρέζο παραγωγό CKTRL, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Sampha. Το κομμάτι που χρησιμοποιήθηκε έχει περιγραφεί ως η έμπνευση του παραγωγού από "όλα τα καλύτερα καλοκαίρια" και την αίσθηση που άφηναν εκείνη την εποχή.

Το πάρτι έχει αρχίσει για το 2017 και συνοδεύεται
από μια δόση αναζωογονητικής λάμψης!

Turn on the night!

H ΣΥΛΛΟΓΗ

THE FLUORO BLUSH PALETTE

THE FLUORO BLUSH PALETTE
Βάζοντας απαλά χρώματα στα μάγουλα, η Fluoro Palette είναι μια εξαιρετικά ελαφριά σκόνη που “ξυπνάει” το δέρμα με μια νέα λάμψη. Μεταξένια στο άγγιγμα, προσφέρει ένα εφέ απαλής εστίασης που αναμειγνύεται αμέσως με το δέρμα, δημιουργώντας ένα φρέσκο look. Διαθέσιμη σε μια παλέτα που συνδυάζει το sunset pink με το zesty orange, προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας.

THE FLUORO EYELINER PENCIL

THE FLUORO EYELINER PENCIL
Το κλασικό μαύρο μολύβι ματιών μετατρέπεται με ένα ηλεκτρικό twist, σε έντονο μπλε κάτω από UV lights. Μια μετατροπή της μέρας σε νύχτα όπως καμία άλλη! Μια εξαιρετικά μαλακή φόρμουλα υψηλής ακρίβειας που εφαρμόζεται εύκολα, προσφέροντας μακράς διαρκείας αδιάβροχο αποτέλεσμα.

THE FLUORO TOP COAT

THE FLUORO TOP COAT
Ποτέ ξανά δεν θα είστε απροετοίμαστες με το νέο Fluoro Top Coat. Εφαρμόστε μία στρώση του αγαπημένους σας βερνικιού για καθαρή, glossy λάμψη ή δύο στρώσεις σε άβαφα νύχια για μια μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση κάτω από UV lights!

 THE FLUORO CREAM EYE SHADOW

THE FLUORO CREAM EYE SHADOW 
THE FLUORO CREAM EYE SHADOW 

THE FLUORO CREAM EYE SHADOW 

 Μετατρέποντας τα κουρασμένα βλέφαρα σε ένα neon statement look, αυτή η μακράς διαρκείας και έντονου χρώματος κρεμώδης φόρμουλα «πολεμάει» τη θερμότητα, το νερό και την υγρασία, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα ιδανικό για party! Το φθορίζον χρώμα ενεργοποιείται κάτω από UV φως! Διατίθεται σε τρία χρώματα – κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ.

 THE FLUORO LIPGLOSS

THE FLUORO LIPGLOSS 

THE FLUORO LIPGLOSS

THE FLUORO LIPGLOSS
Το Fluoro Lipgloss απλώνεται απαλά με μια υγρή φόρμουλα για ένα wet-look φινίρισμα, που δίνει στα χείλη μια «υπόνοια» διάφανου neon χρώματος. Μπορεί να φορεθεί ως κανονικό ενυδατικό lipgloss κατά τη διάρκεια της ημέρας, που αντιδρά κάτω από UV φως τη νύχτα! Η σύνθεσή του περιλαμβάνει ενυδατικά έλαια, τα οποία κλειδώνουν την υγρασία των χειλιών όλη τη νύχτα. Διατίθεται σε τρία χρώματα – κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ.

 THE FLUORO NAIL POLISH
THE FLUORO NAIL POLISH

THE FLUORO NAIL POLISH

THE FLUORO NAIL POLISH
Μία στρώση του Fluoro Nail Polish εξασφαλίζει γυαλιστερά, neon νύχια στη στιγμή! Το φλούο χρώμα του ενεργοποιείται κάτω από UV φως. Διατίθεται σε τρία χρώματα – κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στη λαμπερή βραδιά





3INA MODEL

3INA TEAM 

3INA TEAM 

#3INA #MINA #3INAATHENS

Μπορείτε να βρείτε τη 3ΙΝΑ






You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".