Όταν ήρθε ο Ταχυδρόμος - Shiseido

/
0 Comments




Ρουμπινάκια μου Καλησπέρα!!

Κυριακή σήμερα και θα μιλήσουμε για μακιγιάζ!! 

Θα σας παρουσιάσω κάποια προϊόντα από την εταιρία Shiseido και έχω ενθουσιαστεί! Όλα τα προϊόντα αφορούν το μακιγιάζ καθώς και την προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από το μακιγιάζ μας!!

Μην πολυλογώ! Πάμε να ξεκινήσουμε 


Glow Revival CreamCrème Éclat Rènovateur








 Μια κρέμα για όλα! Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει στην επιδερμίδα λάμψη και την κάνει να φαίνεται πιο νεανική.Μειώνει τις ανομοιομορφίες του προσώπου, τις ρυτίδες , τη θαμπάδα και τις λεπτές γραμμές. Κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό και κρατάει την υγρασία του δέρματος σε ιδανικά επίπεδα.

Glow Revival Serum





Ένα serum κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος! Ένα προϊόν που υπόσχεται αποτελέσματα μόλις σε 7 δευτερόλεπτα. Αναζωογονεί το δέρμα και του χαρίζει λάμψει καθώς κάνει την επιδερμίδα σας πιο ομαλή.



UV Protective Liquid Foundation SPF30

MEDIUM  IVORY
MEDIUM  IVORY




Ένα foundation ιδανικό για την καλοκαιρινή και όχι μόνο περίοδο! Προσφέρει πλήρη κάλυψη  αφήνοντας στη επιδερμίδα σας ένα ομοιόμορφο τελείωμα με διάρκεια. Είναι ανθεκτικό στο νερό και στη λιπαρότητα. Έχει δείκτη προστασίας 30, προστατεύοντας το δέρμα σας από την έκθεση στον ήλιο και την ξηρότητα.


Perfecting Stick Concealer

11 LIGHT CLAIR

11 LIGHT CLAIR

Ένα concealer σε μορφή stick. Με το που εφαρμόζεται στο δέρμα, γίνεται ένα με αυτό με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ καλυπτικό και ταυτόχρονα δίνει λάμψη στα σημεία που πρέπει.

Luminizing Satin Face Color


RD 401
RD 401




Πραγματικά πάρα πολύ ωραίο ρουζάκι. Απλώνεται στο δέρμα με μία μαλακή υφή και δίνει ταυτόχρονα χρώμα και λάμψη! Υπόσχεται πως δεν αλλοιώνεται κατά τη διάρκεια της μέρας.

Smoothing Lip Pencil

PK 304

PK 304


Πολύ ωραίο μολυβάκι! Πολύ απαλό. Απλώνεται πολύ εύκολα διαρκεί αρκετά και έχει και πινελάκι για τις λεπτομέρειες. Το μόνο που μου έκανε κακή εντύπωση ήταν πως το παρέλαβα χωρίς καπάκι από την πλευρά του πινέλου.

Lacquer Rouge

PK 425

PK 425


Πραγματικά το λάτρεψα! Έχει έντονο χρώμα εφαρμόζεται πολύ εύκολα και το κυριότερο δεν κολλάει.




Αυτό ήταν το post για σήμερα! 

Περιμένω τα σχόλια σας!!
Μη ξεχάσετε να με βρείτε στα Social Media!!
Μέχρι το επόμενο Post να περνάτε καλά!







You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".