Do It Yourself | Πινέλα Μακιγιάζ

/
0 Comments
Όλες μας έχουμε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσουμε κάποια
στιγμή τα πινέλα μακιγιάζ που είναι αποσπώμενα από τη βάση τους και τοποθετείς τα πινελάκια ανάλογα με ποιο θες να χρησιμοποιήσεις! Επειδή πολλές φορές τα πινελάκια χάνονται ή πέφτουν και σκονίζονται λόγω του μεγέθους τους σκέφτηκα μια ωραία λύση και θα τη μοιραστώ μαζί σας!!

Τι θα χρειαστείτε!
  • Πινελάκια μακιγιάζ
  • Ξυλάκια για σουβλάκι
  • Μανό 
  • Σελοτέιπ/Κόλα/κορδέλα
  • Πένσα

Πάμε να ξεκινήσουμε!!!!
                                                
                                              

  1. Παίρνουμε τα πινελάκια ένα ένα και δύο ή τρία ξυλάκια για σουβλάκι ανάλογα με το μέγεθος του πινέλου και τα τοποθετούμε στην τρύπα (κατά προτίμηση όχι από την μυτερή πλευρά) που υπάρχει κάτω από τα πινελάκια για να τοποθετούνται στη βάση τους και τα κόβουμε ανάλογα με το μήκος που θέλουμε να έχουν τα πινέλα μας!!
  2. Με την πένσα σφίγγουμε την βάση του πινέλου έτσι ώστε να είναι πιο σταθερό πάνω στα καλαμάκια! Αν θέλουμε κατά μήκος βάζουμε και λίγη κόλα ώστε να είναι πιο σταθερά τα καλαμάκια!! Εάν δεν θέλουμε να βάλουμε κόλα τα ενώνουμε τοποθετώντας στην άκρη λίγο σελοτέιπ ή κάποια κορδέλα!!
  3. Μετά παίρνουμε ένα μανό της αρεσκείας μας (κατά προτίμηση κάποιο που είναι σχεδόν άδειο) και βάφουμε τα καλαμάκια ώστε να γίνουν πιο όμορφα!!! 
  4. Τέλος αν θέλουμε περνάμε πάνω από το χρώμα κάποια χρυσόσκονη!!!
Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας καθώς και να δω το αποτέλεσμα εάν την εφαρμόσατε!!!!!!

                                                                                                                                 


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".