Beauty Review | Bloomfield by Aromanice-Gold

/
0 Comments
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα προϊόντα αυτά!Πρόκειται για ένα σετ μπάνιου της εταιρίας aromanice.com που αποτελείτε από 5 προϊόντα περιποίησης σώματος.Έχουν καταπληκτικό άρωμα και μεγάλη διάρκεια και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα!!Η μυρωδιά τους σύμφωνα με την συσκευασία είναι Rich&Distinctive Aroma που θυμίζει φρεσκάδα και καθαριότητα.Η τιμή του ήταν γύρω στα 20 ευρώ.Νομίζω πως είναι το ιδανικό δώρο για την κολλητή σας, την κοπέλα σας, την μητέρα σας και γενικότερα είναι μια επιλογή που θα ενθουσιάσει! Πάμε να δούμε τα προϊόντα πιο αναλυτικά!

Cream Bath

Ποσότητα: 280ml

Συστατικά: Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Chloride, Glycol Distearate,Parfum,Citric Acid,Magnesium Nitrate,Methylchloroisothiazolinone Magnesium Nitrate,Methylchloroisothiazolinone Magnesium Chloride,Methylchloroisothiazolinone,Butylphenyl Methylpropional,Linalool,CI 19140,CI 14700.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην μπανιέρα σας για ένα υπέροχο αρωματικό μπάνιο ή εφαρμόστε το σε ένα σφουγγάρι σώματος για χρήση στο ντους. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με την κρέμα χεριών και τη λοσιόν σώματος σας.


Body Wash


Ποσότητα: 180ml

Συστατικά:Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Chloride,Sodium Cocoamphoacetate,Prfum,Citric Acid,Magnesium Nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Magnesium Chloride,Butylphenyl Methylpropional,Linalool,CI 19140,CI 14700.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην μπανιέρα σας για ένα υπέροχο αρωματικό μπάνιο ή εφαρμόστε το σε ένα σφουγγάρι σώματος για χρήση στο ντους. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με την κρέμα χεριών και τη λοσιόν σώματος σας.



Bath Crystal


Ποσότητα:100G

Συστατικά: Sodium Chloride,Aqua,Glycerin,Perfum,Butylphenyl Methylpropionalpropional,Linalool,CI 19140,CI 14700.

Εφαρμογή:προσθέστε 3 ή 4 κουταλιές της σούπας στην μπανιέρα σας και αφήστε τη βρύση να τρέχει.



Body Lotion



Ποσότητα: 150ml


Συστατικά:Aqua,Paraffinum Liquidum,Palmitate Alcohol,Sorbitol,Isopropyl Palmitate,Sodium Lauryl Sulfate,Stearic Acid,Glyceryl,Stearate,Phenoxyethanol,Parfum,Methylisothiazolinone,Butylphenyl ethylpropional,Linalool,Citronellol,Hexyl Cinnamal,Coumarin,Geraniol,CI 19140,CI 14700.


Εφαρμογή:τρίψτε μια μικρή ποσότητα λοσιόν πάνω στις πιο ξηρές περιοχές.Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για πιο μαλακό και νεανικό δέρμα


Soap



Ποσότητα: 80G


Συστατικά:Sodium Palmate,Sodium Palm Kemelate,Aqua,Glycerin,Parfum,Sodium Cloride,Tetrasodium Etidronate,Tetradium EDTA,CI77891,Butylphenyl Methylpropional,Linalool,Cintronellol,Hexyl Cinnamal, CI19140,CI 14700.



You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Blogging tips
" ".